Halsbånd Visio Light LED Rød/Hvid

119,00 kr.

Til butik

Varenummer (SKU): 2557500042151284 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Gør hunden synlig i trafikken med halsbånd Visio Light LED i Rød og Hvid
At have en hund med i trafikken er én ting – at have en hund med i trafikken, når det er mørkt, er en helt anden. Særligt hvis du har en hund med mørk pels, er de utroligt svære at se for bilisterne, selv med reflekserne på selen.

Gør det endnu nemmere for bilisterne at få øje på hunden med et Halsbånd Visio Light LED Rød og Hvid. Halsbåndet har indbyggede LED lys, der enten kan blinke eller lyse konstant, alt efter dine præferencer og din vurdering af, hvad der er mest effektivt.

Halsbånd Visio Light LED lades nemt op via det medfølgende USB kabel, som du enten kan bruge via computeren eller med en adapter. USB kablet kan bruges sammen med den adapter, der følger med både iPhone- og Androide mobilopladere.

Et justerbart valg
Halsbånd Visio Light LED i rød og hvid kan justeres, så det passer til lige netop størrelsen på din hund. Det har en maksimal længde på 70 cm, som du kan klippe og rette til, så det passer i størrelse. På den måde passer det alle hunde.

LED lysene giver en synlighed på op til 500 meter, hvilket er en del mere end mange reflekser, der kun giver en synlighed på op til 50 meter.

Halsbåndet er skabt med det formål at gøre hunde mere synlige for andre, så alle kan undgå en ubehagelig oplevelse. Her på hjemmesiden kan du finde flere produkter, der særligt er skabt med henblik på hundens sikkerhed i mørke, hvorfor det bestemt er værd at kigge på

Yderligere information

Brand

Merchant